東京都葛飾区奥戸5丁目4
Okudo 5-4, Katsushika-ku, Tokyo
葛飾区は、東京23区の中でも数少ない農業地帯で、栽培されている野菜は実に豊富です。農家・農地は都市化により年々減少していますが、現在も多くの後継者が親からの農業の技を伝承しつつ、新たな農業技術の取得や新しい農業経営にも意欲的に取り組んでいます。主に小松菜・枝豆・ほうれん草・キャベツ・ねぎなどが栽培され、「葛飾元気野菜」のブランドがつけられており、その品質は市場でも高い評価を受けています。これら新鮮な野菜は、葛飾元気野菜直売所や「取扱店」となってるスーパーマーケットの他、区内7箇所に設置されている自動販売機でも購入することが出来ます。
Katsushika City is one of the few agricultural areas in Tokyo's 23 wards, and many kinds of vegetables are cultivated there. The number of farmers and farmland in Katsushika is decreasing year by year due to the progress of urbanization, but many many successors of agriculture are still handing down farming skills from their parents, and are enthusiastic about acquiring new farming technology and new farm management. The vegetables harvested in Katsushika Ward are branded "Katsushika Genki Vegetables",such as Komatsuna (Japanese mastered spinach), green soybeans, spinach, cabbage, onions, etc., and the quality is highly evaluated in the market. It can purchase these fresh vegetables at Katsushika Genki Vegetable direct sales store, "distributor" supermarkets, and vending machines at seven locations in Katsushika.
撮影日 | Date of photo
2020-11-02
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